December #StayStrong Gezichtsbehandeling. Verwen jezelf voor €49,95 ipv €69,95

De Strips StayStrong Facial! Een hele speciale gezichtsbehandeling om te zorgen dat je (huid) sterk blijft in deze rare tijd. 

Het is december en nog is het, thuis werken, thuis eten, thuis koffiedrinken, thuis borrelen... We zitten allemaal thuis in deze tijd en dat gaat voorlopig nog wel even duren. Wij vinden dat je dan wel een opkikker verdient. Niet alleen voor je huid, maar ook voor je humeur!

Daarom hebben we de December Strips StayStrong Facial voor je, een gezichtsbehandeling waarmee je jezelf en je huid verwent. De Facial is zowel voor dames als heren en duurt 45 minuten. Normaal gesproken betaal je voor deze Facial €69,95 maar omdat we het in deze tijden voor iedereen toegankelijk willen maken kost de Stay Strong Facial tijdelijk 49,95.
De behandeling kun je boeken in de Salons:
Lijnbaansgracht 27
Spaarndammerstraat 64
Linnaeusstraat 34

Natuurlijk wordt de behandeling uitsluitend door ervaren specialistes uitgevoerd.

#Stay Strong Facial
45 minuten €49,95

Een verzorgende behandeling inclusief gezicht-massage én masker, waarin de huid op elk vlak behandeld wordt. Voeden, liften en verstevigen. Je zult er weer fris en helemaal uitgerust uitzien. Precies wat je huid en hoofd op dit moment nodig hebben.

 

Boek HIER je STAYSTRONG FACIAL.
Kies bij afspraken voor Facials.