Oktober Facials. Bij elke gezichtsbehandeling vanaf 49,- Babor set t.w.v. 39,95 cadeau.

Oktober is dé maand waarin we extra aandacht aan gezichtsverzorging besteden. Dit jaar krijg je bij al onze gezichtsbehandelingen vanaf €49,- een Babor set op maat van je huid cadeau bij je behandeling. De set zit in een mooie neopreen toilettas.

Bij Strips hebben we ruim 25jaar ervaring met het geven van gezichtsbehandelingen en gaan bij elke behandeling voor verbetering van de huid. In de maanden die nu gaan komen krijgt de huid het altijd extra te verduren, daarom hebben we deze mooie special voor je zodat je na de behandeling ook zelf goed voor je huid kunt zorgen.

Kies bijvoorbeeld uit 1 van de onderstaande behandelingen en krijg de Babor set t.w.v. €39,95 cadeau:

PURE & MOIST Facial 45 Minuten €59,95
Een rijke en zeer voedende behandeling waarbij de huid eerst grondig wordt gereinigd, er een fruit-zuur peeling wordt toegepast vervolgens een vlies masker en een ampul, waarna de huid nog eens extra wordt gevoed. Een weldaad voor elk huidtype.

CLEAN & POLISHED Facial 60 Minuten €69,95
Een behandeling waarin de nadruk ligt op het diep-reinigen van de huid. Tevens wordt naar behoefte de huid verzorgd, gelift en verstevigd. Je huid zal ontzettend schoon aanvoelen en er verzorgd uitzien.

COMPLETE Facial 75 Minuten €84,95
Een compleet verzorgende behandeling inclusief face-massage, waarin de huid op elk aspect behandeld wordt. Reinigen, voeden, liften, verstevigen. Alles waar er behoefte aan is, met als resultaat een stralende en uitgeruste huid.

 

Kies bij het maken van je AFSPRAAK voor StripsFacial.
* Onze facials kun je boeken bij: Strips Lijnbaansgracht, Strips Spaarndammerstraat en Strips Linnaeusstraat