Strips Gezichtsbehandelingen. Winterzorg voor je huid! Al voor €39,95

De Strips Facials.
In deze tijd van het jaar is goede gezichtsverzorging heel belangrijk. Bij Strips zorgen we dat je huid daar klaar voor is!
Er is een keuze uit 3 verschillende Facials:

 

TOUCH-UP StripsFacial 30 MIN voor 39,95
* Een touch-up voor elke man of vrouw met niet veel tijd, maar zich wel graag goed wil verzorgen. Je huid in 30 minuten glanzend en gevoed met top producten van Babor.

 

CLEAN & POLISHED StripsFacial 60 MIN voor 69,95
* Een diep reinigende gezichtsbehandeling, daarna wordt de huid gevoed met een ampullen, afsluitend een masker. Je huid is heerlijk schoon en voelt super zacht aan!

 

COMPLETE StripsFacial 75 MIN voor 84,95
* Voor iedereen die zijn of haar huid eens echt goed wil verwennen en geven wat het nodig heeft. De huid wordt diep gereinigd, gevoed, gemasseerd en afsluitend een vlies-masker. Een heerlijke facial waardoor je huid een echte boost krijgt.

 

Al onze gezichtsbehandelingen worden gegeven met Babor produkten, door zéér ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialiste's, die net dat beetje meer weten en geven maar dan wel op de no-nonsens manier zoals je van Strips gewend bent.

Om een afspraak te plannen voor een behandeling bij Strips Lijnbaansgracht (Centrum) of bij Strips Linnaeusstraat (Oost) of bij Srtips Spaarndammerstraat ga je HIER naar afspraken.