Over Strips

Strips Wax is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het professioneel waxen van het hele lichaam, voor zowel dames, als heren. Bij ons krijg je gewoon waar je echt voor komt: WAXEN! Professioneel, hygiënisch, snel en zo pijnloos mogelijk voor een super goede prijs! Er wordt bij Strips zowel met Strips als met Film wax gewaxt. Ook zijn er combinatie behandelingen mogelijk waarbij beide wax soorten gebruikt worden zoals de Brazilian Mixed Wax.
Je vindt ons in Amsterdam Centrum, Zuid, Westerpark en in Oost, klik hier voor de volledige adressen.

Naast waxen kun je in onze Salons aan de Lijnbaansgracht, Linnaeusstraat en Spaarndammerstraat ook terecht voor professionele gezichtsbehandelingen, Lash Lift, Wow Brows en nog veel meer. Deze behandelingen worden uitsluitend door zéér ervaren schoonheidsspecialistes gegeven met top producten van Babor. Ook de producten van Babor kun je in bovenstaande salons kopen.

Een afspraak maken bij ons is heel simpel: Kies de vestiging, stripper van je voorkeur, datum en tijd, je behandeling en je afspraak staat bij ons in het systeem. We hebben zelfs een knop voor Brazilian firsttimers!
We hebben bij Strips een aantal vaste aanbiedingen en in het seizoen ook een aantal wisselende aanbiedingen voor waxen zowel voor schoonheidsbehandelingen. Deze kun je hier bekijken op onze ACTIE pagina.

Naast de fysieke winkels kun je voor producten ook terecht in de Strips Webshop. Naast alle producten van Babor bieden we hier ook onze 2 varianten van de Strips Home Wax. Een wax kit waar je zelf thuis een aantal onderdelen mee kunt waxen en handig is ls je bijvoorbeeld op vakantie gaat. 

Natuurlijk kun je je afspraak ook plannen in de 4 salons en voor vragen staan we altijd voor je klaar.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar: info@stripswax.nl.

Onze Strippers even voorstellen:

Bij Strips Wax Industry werken alleen maar wax professionals en ervaren schoonheidsspecialistes, alle medewerkers beheersen de kunst van het waxen en/of schoonheidsverzorging van A tot Z en zijn naast alle eigen ervaring ook nog eens intern opgeleid op de Strips Wax School, naar de Strips standaarden.

Demi
Demi is een ervaren wax specialiste, je kunt haar vinden in alle 4 de Strips salons en boeken voor alle behandelingen.

Venus
Venus heeft de Strips Wax School met glans afgerond en is vooral op zondag en in de avonden boekbaar in verschillende vestigingen.

Maria
Maria heeft haar ervaring op gedaan bij verschillende wax salons en is ook boekbaar als schoonheidsspecialiste. Je kunt haar vinden in alle 4 de salons. Maria is ook boekbaar voor de Brazilian for him.

Esma
Al lange tijd bezig met uiterlijke verzorging en een vertrouwde wax professional bij Strips! Je kunt haar in alle 4 de Strips Salons boeken.

Franscesca
Heeft een ruime ervaring met het waxen van alle onderdelen. Je kunt haar vinden in centrum, west en de salon in oost, vooral de avonden en weekenden.

Mariëlle
Mariëlle, inmiddels een vertrouwd gezicht bij Strips met veel vaste wax klanten, boekbaar voor alle waxbehandelingen in alle 4 de Strips salons.

Fabienne
Fabiana is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste afkomstig uit Manchester, de resultaten die Fabiana boekt op het gebied van huid verbetering zijn fantastisch, daarnaast kun je bij Fabianne ook terecht voor verschillende wax behandelingen.

Linda
Is naast professioneel waxer, schoonheidsspecialiste. Je kunt Linda vinden op de Lijnbaansgracht en in de Spaarndammerstraat en in de Pijp. Bij Linda kun je ook terecht voor een StripsFacial, een Lashlift en WoW Brows.

Audrey
Is schoonheidsspecialiste naast dat ze professioneel waxt. Audrey is werkzaam op de Lijnbaansgracht, Van der Helstplein, Linnaeusstraat en vanaf nu ook weer boekbaar in de Spaarndammerstraat. Bij Audrey kun je ook terecht voor een StripsFacial en WoW Brows. En heren voor een brazilian for him.