Strips en Babor

Strips werkt als sinds jaar en dag met de producten van Babor. Bij Strips worden alle schoonheidsbehandelingen uitgevoerd met verschillende productlijnen van Babor. Strips en Babor gaan goed samen, maar wat maakt Babor nou zo geschikt als het aankomt op schoonheidsverzorging? In dit artikel lees je hier alles over. 

De geschiedenis van Babor

Babor is afkomstig uit ons buurland; Duitsland. Babor heeft een rijke geschiedenis in de branche. Je kunt de specialisten van Babor op z'n minst ervaren noemen. Het merk Babor gaat al een aantal decennia mee, het merk is opgericht in 1956 door een chemicus met de naam, je raadt het al, dr. Michael Babor. Het begon allemaal met de HY-ÖL, een unieke manier van het reinigen van de huid. De HY-ÖL is tot op de dag van vandaag een veel gebruikt product in de huidverzorging.

Onderscheidend vermogen

Babor onderscheid zich op meerdere vlakken ten opzichte van andere grote spelers in de markt voor uiterlijke verzorging. Zo is Babor bijvoorbeeld al sinds de oprichting van het merk dierproefvrij. Babor geeft een duidelijk statement af als het aankomt op mens en natuur. Zo gebruikt Babor uitsluitend groene stroom bij het produceren van haar producten. Vanuit Strips vinden wij dat een fijne eigenschap. 

Bij Babor staat kwaliteit hoog in het vaandel, iets wat je tegenwoordig helaas niet meer over alle bedrijven in de branche kunt zeggen. Het merk kenmerkt zich door typisch Duits vakmanschap. Over ieder product wordt bij Babor goed nagedacht en onderzoek gedaan. 

Ook is er voor ieder wat wils, we hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat iedere huid anders is en op een andere manier verzorgd moet worden. De producten van Babor maken dit mogelijk. Babor maakt het met alle verschillende productlijnen en producten mogelijk om ieder huidtype van de juiste behandeling te voorzien.

Strips en babor 

Bij Strips streven wij ernaar om onze klanten met een stralende huid door het leven te laten gaan. Wij bieden huidverzorging van het hoogste niveau, de producten van Babor sluiten goed aan bij dit streven. De diepte van het assortiment maakt het lastig om op eigen houtje je huid te verzorgen met de producten van Babor, zeker wanneer je geen schoonheidsspecialist bent. Daarom helpen we je hier graag bij. 

Heb je vragen over huidverzorging of over de producten van Babor? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@stripswax.nl of even binnenlopen in een van onze salons. Ook vind je alle producten van Babor terug in onze webshop.