Over Strips

Strips Wax is gespecialiseerd in het professioneel waxen van het hele lichaam, voor zowel dames, als heren. Bij ons krijg je gewoon waar je echt voor komt: WAXEN!
Professioneel, hygiënisch, snel en zo pijnloos mogelijk voor een super goede prijs!

Je vindt ons in Amsterdam Centrum, Zuid, Westerpark en in Oost, klik hier voor de volledige adressen.

Een afspraak maken bij ons is heel simpel: Kies de vestiging, stripper van je voorkeur, datum en tijd, onderdelen die je gewaxt wilt hebben en je afspraak staat bij ons in het systeem. We hebben zelfs een knop voor firsttimers!

Naast waxen kun je in onze Salons aan de Lijnbaansgracht en aan de Linnaeusstraat ook terecht voor professionele gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen worden uitsluitend door zéér ervaren schoonheidsspecialistes gegeven met top producten van Babor,

Natuurlijk kun je je afspraak ook plannen in de 4 salons en voor vragen staan we altijd voor je klaar.

Onze Strippers even voorstellen

Bij Strips Wax Industry werken alleen maar wax professionals, alle medewerkers beheersen de kunst van het waxen van A tot Z en zijn intern opgeleid op de Strips Wax School.

Maria

Maria heeft haar ervaring op gedaan bij verschillende wax salons en is ook boekbaar als schoonheidsspecialiste. Je kunt haar vinden in alle 4 de salons.

Priscilla

Priscilla is naast ervaren professioneel waxer ook nog eens schoonheidsspecialiste. Ze heeft haar ervaring opgedaan in diverse salons. Priscilla kun je vinden in Oost, Centrum en nu ook een extra dag in de Spaarndammerstraat. Je kunt haar ook boeken voor onze befaamde StripsFacials

Gabriëlla 

Gabriëlle ook nog schoonheidsspecialiste dus te boeken voor alle Facials. Je kunt haar vinden in de Spaarndammerstraat, van der Helstplein, in de Linnaeusstraat en op de Lijnbaansgracht.

Tatiana

Terug van weggeweest! Je kunt haar in al onze Salons vinden en naast waxen ook boeken voor een StripsFacial. Tatiana is ook nog eens huidtherapeute 

Cindy

Al lange tijd bezig met uiterlijke verzorging en een vertrouwde wax professional bij Strips! Je kunt haar in alle 4 de Strips Salons boeken.

Franscesca

Heeft een ruime ervaring met het waxen van alle onderdelen. Je kunt haar vinden in centrum, west en de salon in oost, vooral de avonden en weekenden.

Mariëlle

Mariëlle, inmiddels een vertrouwd gezicht bij Strips, boekbaar voor alle waxbehandelingen in alle 4 de Strips salons.

Linda

Is naast professioneel waxer, schoonheidsspecialiste. Je kunt Linda vinden op de Lijnbaansgracht en in de Spaarndammerstraat. Bij haar kun je ook terecht voor een StripsFacial, een Lashlift en WoW Brows.

Audrey

Is schoonheidsspecialiste naast dat ze professioneel waxt. Audrey is werkzaam op de Lijnbaansgracht, Van der Helstplein, Linnaeusstraat en ook weer boekbaar in de Spaarndammerstraat. Bij Audrey kun je ook terecht voor een StripsFacial en WoW Brows.