Kies nu voor de allermooiste wimpers & wenkbrauwen met Revitalash. 20% intro korting!

Zijn jullie de mondkapjes ook zo zat? Wij ook! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de allerbeste wenkbrauw & wimper producten die je maar kunt wensen. Je ogen zijn immers hetgeen wat iedereen nog ziet, dan maar beter de allermooiste toch?

Tientallen producten zijn door ons getest om er zeker van te zijn dat we je écht het allerbeste adviseren. Kenners weten wellicht al waar we op zijn uitgekomen. het gaat om Revitalash Cosmetics.
Check hier onze nieuwe video, waar we uitleggen hoe de producten te gebruiken en resultaten.

We hebben in de wirwar van alle producten een selectie van de 5 beste producten voor je gemaakt die je vanaf nu in onze webshop kun bestellen. Als introductie krijg je van ons éénmalig 20% korting! Klik op het product van je keuze voor meer info & deze direct te bestellen:

WIMPERS:

REVITALASH ADVANCED EYELASH WIMPERSERUM. €87,- MET INTRODUCTIE KORTING VOOR: €69,60
Dit serum voedt en versterkt de wimperharen. Hypoallergeen, dermatologisch getest en door oogartsen beoordeeld. De ingrediënten zorgen ervoor dat je slechts binnen 12 weken langere en vollere wimpers hebt. 
Iedereen zal je vragen of ze van jezelf zijn..

REVITALASH DOBLE-ENDED VOLUME SET MASCARA & PRIMER. €29,95 MET INTRODUCTIE KORTING VOOR: €24,-
De kroonjuweel onder de mascara's. Een 2-in-1 duostick, geeft de wimpers een perfecte basis, extra volume en een intensere kleur. De indigo Primer prept en hydrateert de wimpers, terwijl de volume mascara ervoor zorgt dat de wimpers véél langer en dikker ogen.

REVITALASH DEFINING EYELINER. €29,- MET INTRODUCTIE KORTING VOOR: €23,20
Een eyeliner met een vochtbehoudende formule die de kwetsbare huid rondom de ogen beschermt. Door de crème-achtige textuur kan deze snel en efficiënt aangebracht worden.

 

WENKBRAUWEN:

REVITALASH ADVANCED EYEBROW WENKBRAUWSERUM. €87.- MET INTRODUCTIE KORTING VOOR: €70,-
Een serum dat je prachtige volle wenkbrauwen geeft door directe stimulering van de haargroei. Dit dankzij het gepatenteerde BioPeptin Complex, antioxidanten en vitamine B. 

REVITALASH HI-DEF BROW GEL €34,95 MET INTRODUCTIE KORTING VOOR: 28,-
Een wenkbrauw bom! De hi-def wenkbrauwgel hydrateert en conditioneert de wenkbrauwhaartjes zodat ze gezonder en voller ogen. De Tinted wenkbrauwgel geeft ook nog eens een natuurlijke kleur aan de wenkbrauwen.

 

Heb je voordat je iets bestelt nog vragen of advies nodig? Mail ons dan op; info@stripswax.nl

Stay Home & Care
Audrey & Linda